Tjops catering voor bedrijven

Corporate

Tjop’s voor bedrijven

Onze all american foodtruck vormt de blikvanger op je volgende event. Bij Tjop’s brengen we de smaakvolle wereld van Amerikaanse culinaire tradities rechtstreeks naar jouw bedrijfsevent. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkosmst, een teambuildingactiviteit of een feestelijke viering of personeelsfeest, onze cateringdiensten tillen jouw evenement naar een unieke belevenis.

Waarom kiezen voor Tjop’s catering? We bieden jou een full-service cateringervaring aan voor elk evenement. Met onze mobiele keukens zijn we buitengewoon flexibel en leveren we moeiteloze oplossingen voor elk type event. Bij Tjop's maken we van jouw culinaire wensen onze prioriteit, en we streven ernaar om je gasten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen.

Tjops catering corporate events

Elevate your corporate events

Dat is precies wat we bij Tjop's Catering kunnen bieden, specifiek voor bedrijven. Onze Foodtruck is een echte ‘showstopper’ op jouw evenement, ontworpen in onze eigen unieke huisstijl. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden, altijd op maat en in samenspraak met jou. We hebben voor iedereen iets te bieden en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Van heerlijke appetizers, culinaire burgers, pasta, mini-gerechtjes en nog veel meer, we hebben een uitgebreid menu om uit te kiezen. En vaak combineren we dit met onze Tiger Fire BBQ - smokers op aanhangwagens, grills en plezier gegarandeerd. Bij Tjop's Catering maken we van jouw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring, ‘the American way’!

Tjops foodtrucks

Ignite Success with Corporate Experiences

"Karel leverde niet alleen heerlijk eten, maar ook een onvergetelijke ervaring op ons personeelsfeest. De Foodtruck was een leuke 'eyecatcher' en het eten was ronduit geweldig!"

"Wat een geweldige keuze om Tjop's Catering voor ons feest te boeken. Hun menu was gevarieerd en verrukkelijk, en de service was top-notch. Onze gasten waren er dol op!"

"Tjop's Catering maakte onze bruiloftsreceptie onvergetelijk. Hun menu had voor elk wat wils, en de smaak was gewoonweg fantastisch. Ze maakten onze speciale dag nog specialer!"

"Onze bedrijfshappening was een groot succes en ook dankzij Tjop's Catering. De Foodtruck voegde een leuke en informele sfeer toe."