Tjops catering over ons

Over Tjop's

Tjops Over Karel

The Art of Grilling Perfected

Ik ben Karel en ik heb het voorrecht om mijn passie voor heerlijk eten met u te delen. Als liefhebber en expert in low & slow gegaarde gerechten, wil ik ieder event een culinaire ervaring aanbieden die nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Mijn traject begon een aantal jaar geleden, gestart als foodtruckbedrijf, waar ik deelnam aan talrijke Europese wedstrijden met verschillende medailles tot gevolg. En als winnaar van ‘Mijn pop-up restaurant' in 2017 groeide Tjop's uit naar een volwaardig cateringbedrijf. Dankzij mijn passie voor perfectie en toewijding, streef ik ernaar om telkens gerechten te leveren die volledig uitgebalanceerd zijn.

Onze formules

Tjop’s op jouw event

Onze all American foodtruck vormt de blikvanger op je volgende event. Bij Tjop’s brengen we de smaakvolle wereld van Amerikaanse culinaire tradities rechtstreeks naar jouw bedrijfsevent. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een teambuilding-activiteit of een feestelijke viering of personeelsfeest, onze cateringdiensten tillen jouw evenement naar een unieke belevenis, the American way.

Taste the Flames: Where BBQ Meets Culinary Rebellion

Tjops catering hamburgers
Tjops low and slow catering

Dive into a World of Smoky Goodness

Meesterlijk grillen van vlees, vis en groenten tot in perfectie is een kunst die precisie en aandacht voor detail vereist. Bij ons is dit een geheim dat we koesteren - het kennen van de juiste temperaturen voor elk niveau van gaarheid. Al onze gerechten worden bereid op hout en houtskool, wat een extra dimensie van smaak toevoegt aan elk sappig en smaakvol gerecht dat keer op keer wordt geserveerd.

Onze formules

Ontdek de authentieke smaak van Amerikaanse gastvrijheid voor jouw volgende evenement!