Formules

Tjops catering streetfood formule

Streetfood

"Street Food Showdown: Bringing American Flavors to Your Event!"

Ons assortiment streetfood gerechten is een ode aan smaak, diversiteit en ambacht. Met onze uitgebreide selectie van BBQ-toestellen en foodtrucks, brengen we de sfeer van bruisende markten en levendige straten rechtstreeks naar uw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een festival, een huwelijk of een informele bijeenkomst, wij zijn er om uw smaakpapillen te verwennen en uw gasten te betoveren.

Tjops catering buffet formule

Buffet

"All-You-Can-Eat: Indulge in American Buffet Bliss!"

Ons uitgebreide assortiment buffetgerechten, bieden een diversiteit aan verschillende gerechtjes. Elk hapje is doordrenkt van authentieke smaken die gekenmerkt zijn door onze low & slow cooking methode. Elk evenement heeft zijn eigen karakter. Daarom bieden we aanpasbare opties voor onze buffetten. Of u nu op zoek bent naar een informele samenkomst met een relaxte sfeer of een formele gebeurtenis met een elegante twist, wij kunnen het buffet aanpassen aan uw visie.

Tjops catering walking dinner formule

Overload

"Walking Dinner: Taste the USA, One Bite at a Time!"

Tjop's Overload combineert u verschillende gerechten doorheen het feest. De vele gerechten zorgen voor een overload aan unieke smaakvolle gerechten. De Overload-formule is een avondvullend concept waarbij er om het kwartier een nieuw hapje of gerecht verschijnt.

Tjops catering fine dining

Fine Dining

"Fine Dining Elegance: Savoring American Flavors"

Onze menu's zijn doordrenkt van de finesse en aandacht voor detail die je zou verwachten in een fine dining setting. Elk gerecht is een artistieke compositie van smaken, texturen en kleuren die samen een harmonieus geheel vormen. Onze passie voor low en slow gegaarde gerechten komt volledig tot zijn recht in ons fine dining concept. We nemen de tijd om onze ingrediƫnten te bereiden, waardoor de smaken zich diep ontwikkelen en de texturen een perfecte balans bereiken. Met ons fine dining concept, combineren we de elegantie van haute cuisine met de robuuste smaak van onze low & slow bbq.